Inschrijven

24 Oktober: DOEN!Beurs

Meedoen Inspireert!

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk of zin om nieuwe mensen te ontmoeten?

Veel mensen hebben via een DOEN!Beurs leuk vrijwilligerswerk gevonden, een cursus gevolgd of weer een baan gevonden. Op maandag 24 oktober is er een DOEN!Beurs in Noord bij Twentse Welle. Hier staan veel verschillende organisaties uit Noord. Zij bieden allerlei leuke vrijwilligersfuncties aan. De beurs is van 9.30 – 12.00 en van 13.30 - 15.00 uur. Iedereen is welkom!

MeeDOEN Inspireert!

MeeDOEN Inspireert! Dat is het thema van deze DOEN!Beurs in de TwentseWelle. Mensen uit Noord met een bijstandsuitkering krijgen hiervoor een uitnodiging. Het is de bedoeling dat zij in actie komen op het gebied van vrijwilligerswerk, leren en/of werken. Voor hen is de beurs verplicht. Zij kiezen hier een activiteit die hen aanspreekt en doen zo nieuwe ervaringen op. En dat geeft weer inspiratie. Uit ervaring blijkt dat veel mensen positiever in het leven komen te staan, weer plannen maken. Tientallen mensen zijn zelfs doorgestroomd naar een betaalde baan.

Gratis bezoek aan TwentseWelle

Niet voor niets is de DOEN!Beurs in TwentseWelle. Een mooie plek om inspiratie op te doen voor (vrijwilligers)werk. Maar ook om door het museum geïnspireerd te raken. TwentseWelle geeft aan elke bezoeker en standhouder gratis kaarten weg voor een dagje museum. Voor deelnemende organisaties en een aantal bezoekers is er een netwerklunch met een inspiratiesessie door geluksdocente Miriam Spitholt.

Iedereen is welkom!

De DOEN!Beurs wil organisaties met vrijwilligerswerk en mensen die zich zinvol willen inzetten aan elkaar koppelen. Dat kan als vrijwilliger bij een kinderboerderij of sportvereniging, helpen bij een zorginstelling of een cursus volgen. Lijkt het u leuk om uw talent in te zetten, gezelligheid te ervaren en nieuwe mensen te ontmoeten? Ook dan bent u welkom.

Praktische informatie

Maandag 24 oktober van 9.30 – 12.00 en 13.30 - 15.00 uur
TwentseWelle, Rozendaal 10. Ingang via het museumrestaurant
Gratis toegang voor iedereen.