Inschrijven

Gratis kaarten Wilminktheater!

Het Wilminktheater zet vrijwilligers en mantelzorgers in het zonnetje!

Dat doen ze met een geweldig aanbod!

80 vrijkaarten voor de prachtige voorstelling over ‘Dick Bos, de stripheld’ voor: aanstaande woensdag 26 oktober, om 14.30 uur! Wees er dus snel bij want OP = OP!

Voor wie?
Deze kaarten zijn bestemd voor mensen die zich als vrijwilliger en/of mantelzorger inzetten! Ben jij, of weet jij iemand die het verdient om er een middag uit te zijn, dan mag je voor de tickets mailen.

Hoe bestel ik tickets?
Mail naar Manon van Gaal: m.vangaal@wilminktheater.nl en geef aan hoe veel kaarten je wil hebben (max 4 kaarten p.p.) en de naam van degene die ze op komt halen.

De tickets liggen woensdag dan voor je klaar bij de kassa van ‘De kleine Willem’ (de oude schouwburg) aan de Langestraat 45 te Enschede 

Over ‘Dick Bos, de stripheld’

Dick Bos behoort tot de bekendste Nederlandse striphelden. Dick is een stoere, charmante polderdetective, die de onderwereld met rake klappen en snedig taalgebruik van repliek dient. Maar als hij zich tegen zijn tekenaar keert, besluit deze om zich van Dick te ontdoen. Die laat zich echter niet zomaar uitgommen. Acteur Peter Drost speelt beide rollen; de tobberige tekenaar en de knappe, gladde held. In de voorstelling wordt de acteur omringd door film- en stripbeelden. Zodra de tekenaar aan zijn werktafel zit, komt het achterdoek tot leven. 

Beumer & Drost maakt een filmische theaterthriller, waarin stripheld Dick Bos en zijn schepper Alfred Mazure op fascinerende wijze tot leven komen.

Voor meer informatie zie de Website