Inschrijven

'Mattie' Magazine, voor en door vrouwen!

Het KRACHT on Tour Twente magazine ‘Mattie’ is voor en door vrouwen gemaakt.
Want we geloven in de kracht van vrouwen!

Maar... er is en blijft werk aan de winkel. Want bijna de helft van alle vrouwen in Nederland is niet economisch zelfstandig. Veel vrouwen stoppen met werken als zij kinderen krijgen of kiezen voor een kleine deeltijdbaan. Vaak uit vrije keuze, dat wel, maar toch blijkt dat vrouwen enorm kwetsbaar zijn als er iets misgaat in het leven, de liefde of het werk. Dan moeten ze ineens van veel minder geld rondkomen en is de kans groot op een neerwaatse spiraal. Dat laatste is wat KRACHT on Tour Twente juist niet wil! In onze ‘Mattie’ daarom mooie verhalen van krachtige vrouwen die een inspiratiebron kunnen zijn voor vele anderen.

De 'Mattie' lezen
Een papieren exemplaar van het KRACHT on Tour Twente magazine is verkrijgbaar bij M-Pact, locatie Volksuniversiteit Enschede aan de Lonnekerspoorlaan 122 en M-Pact locatie Boulverard 1945 - 3.

Voorvechter vrouwen Nathalie Baartman op cover 'Mattie'

Door: Franklin Veldhuis        Bron: Huis aan Huis do 9 mrt 2017

In Twente is er sinds vorig jaar KRACHT on Tour TWENTE, een initiatief van het Enschedese M-Pact. Het initiatief kreeg donderdag 9 maart een eigen magazine, de Mattie. Op de cover prijkt KRACHT on Tour Twente-boegbeeld en cabaretier Nathalie Baartman. In het magazine alles over 'economische zelfstandigheid', belicht vanuit zoveel mogelijk invalshoeken, met interviews, rapportages en achtergronden.
Lees verder in de Huis aan Huis...