Inschrijven

Maatjesmarkt 2018

Kom ook naar de Maatjesmarkt!

Ook dit jaar wordt er weer een Maatjesmarkt gehouden in Prismare! Deze markt heeft natuurlijk niks met haringen en vissen te maken maar met maatjes vinden en verbinden!

Met 'maatjes' worden mensen bedoeld die een 'kameraad' willen zijn voor iemand die daar behoefte aan heeft. Iemand die bijvoorbeeld een kopje koffie gaat drinken, een stukje gaat lopen of samen boodschappen gaat doen met mensen die dit nodig hebben. Dit zijn niet alleen ouderen, maar het kunnen ook jongeren zijn die daar behoefte aan hebben.

Tijdens de Maatjesmarkt presenteren verschillende organisaties zich. Elke organisatie heeft zijn eigen specifieke doelgroep en mensen kunnen zich aanmelden om voor een organisatie een maatje te zijn. Onder andere presenteren zich; de Zonnebloem, Livio, Alifa, Humanitas Match, SIZ Twente, Twentse Zorgcentra, Liberein, Leendert Vriel, Mediant, Interact Contour, Best Buddies, Stichting Present en M-Pact Zorgvrijwilligers zich.

Ben je dus op zoek naar een maatje of wil jij graag maatje worden? Kom dan naar de Maatjesmarkt!

De Maatjesmarkt wordt gehouden op donderdag 1 november 2018 van 16:00 tot 19:00 uur in de Prismare aan de Lonnekerspoorlaan te Enschede.

Maatjes Enschede is een initiatief van M-Pact in samenwerking met
diverse zorg- en welzijnsorganisaties in Enschede. Het doel van deze samenwerking is de zichtbaarheid en vindbaarheid van maatjesprojecten in Enschede te vergroten.

Meer informatie over Maatjes en/of Zorgvrijwilligers vind je HIER