Inschrijven

Nieuwe ontwikkelingen

Februari nieuwtjes

Inmiddels zijn onze matchadviseurs alweer een goede maand in de Biblotheek van hartje Enschede te vinden en dat bevalt goed! De inlooptijden zijn verruimd. Wat eerder van 9.30 tot 11.30 uur was is nu van 10:00 tot 16:00 uur geworden en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Mede ook dankzij het feit dat we makkelijker te vinden zijn en het 'binnen lopen' laagdrempeliger geworden is.

Onze locatie aan de Boulevard 1945 wordt voorlopig nog gebruikt als 'Backoffice', vergader- en workshopruimte. Zo worden bijvoorbeeld de EVA workshops en Taalvrijwilliger trainingen gegeven in de voormalige werkruimte van onze matchadviseurs. Ook de afdeling PR & Communicatie van M-Pact en de dames van MOVE zijn nog tot de zomervakantie op deze 'oude' locatie te vinden.

Senioren 55+

Senioren55+Platform 

Het aantal 'senioren' neemt in onze stad toe. Dit gegeven is al een aantal jaren gaande. Dit heeft M-Pact in samenspraak met de Stichting Seniorenplatform doen besluiten om vanaf januari 2019 een apart onderdeel te vormen voor senioren (55+) om de betrokkenheid voor hen te vergroten. Lees meer...

EVA

Je kunt meer dan je denkt! 

Stel; je werkt al jaren niet meer of hebt nog nooit gewerkt. Dan is het vaak moeilijk om je eigen talenten te herkennen. Dat is jammer, want je kunt meer dan jezelf denkt. Tijdens EVA bijeenkomsten leer je meer in je kracht te staan, je eigen mogelijkheden herkennen en ontwikkelen.

Wil jij meedoen aan de EVA training of een EVA-coach worden? 
Lees meer...

MantelZorg Vrijwilligers

Dat beetje extra dat het verschil maakt! 

"MantelZorg Vrijwilligers" zijn mensen die een luisterend oor bieden, meegaan naar bijvoorbeeld artsen, samen iets leuks willen ondernemen met mantelzorgers en net het beetje extra aandacht geven aan mensen waar de reguliere zorgverleners zelf geen tijd voor hebben. Meer info....

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuws berichten en wetenswaardigheden? Geef je dan op voor onze nieuwsbrieven:

  • Vrijwilligers nieuwsbrief: voor de laatste nieuwtjes, wetenswaardigheden, agenda, vacatures en meer
  • Educuatie nieuwsbrief: voor het meest actuele cursus aanbod