Inschrijven

Zomer activiteiten M-Pact Ladies

14 Juni: Saxion Fablab

Maak je eigen make-up doosje tijdens de rondleiding bij Saxion Fablab met 'Deals!'

Datum: donderdag 14 juni 2018
Tijd: De rondleiding is van 13:00 tot 15:00.
Eigen bijdrage: 2,50 €
Aanmelden: via Kracht on Tour - Deals 

Het Fablab is een hightech openbare werkplaats waar een ieder zijn idee kan realiseren met behulp van digitale productiemiddelen. Denk hierbij aan verschillende 2D en 3D printers, borduur-, en freesmachines . Tijdens de rondleiding krijgen we informatie over de organisatie en hoe het Fablab je kan bijstaan bij het realiseren van je droomproduct!

Daarna ga je zelf aan de slag! Ontwerp je eigen logo of tekst en plaats die op een make-up doosje. Het logo wordt dan ter plekke op het product gezet en dan mag je het meenemen naar huis! Er wordt daarom wel gevraagd om een kleine bijdrage.

19 Juni: Verder Groeien bij SIVE

Openbare Bibliotheek Enschede(1e etage)

Datum: dinsdagochtend 19 juni 2018
Tijd: 09:30-11:30 uur
Eigen bijdrage: Gratis
Locatie: Pijpenstraat 15, Enschede
Aanmelden: via 'Verder Groeien

Er zijn gasten van het Enschedese bedrijf Polaroid en het landelijke initiatief 'De broekriem' (Twente). Polaroid heeft een doorstart gemaakt en heeft plek voor vrouwelijke technici. Vrouwen met een voorkeur voor techniek kunnen volop vragen stellen over het bedrijf. De broekriem is een platform voor werkzoekenden door werkzoekenden. Een plek waar je je sollicitatievaardigheden én je netwerk kan vergroten. Zoals altijd sluit er ook een werkzoekenden begeleider vanuit Werkplein Twente bij ons aan waar vrouwen terecht kunnen met vragen over initiatieven vanuit Werkplein Twente. Er zijn geen kosten verboden aan deelname.

27 Juni: Laatste groeigesprek voor de zomer!

in Prismare

Datum: woensdag 27 juni
Tijd: 09:30-11:30 uur
Eigen bijdrage: Gratis
Locatie: Roomweg 167, Enschede
Aanmelden: via "Groei"

Tijdens een groeigesprek wordt je uitgedaagd goed te luisteren naar een ander en vooral naar jezelf! Je kunt een oplossing vinden voor uitdagingen waar je voor staat en antwoorden vinden op vragen die je hebt! Bijvoorbeeld in relatie tot solliciteren of andere thema’s met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling. Doe mee, want een groeigesprek levert je altijd iets op. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.